Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
 • Δευτέρα,28 Μάιος 2018 |
  Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Βαγίων
  » read more «
 • Δευτέρα,28 Μάιος 2018 |
  Πανήγυρη Παρεκκλησίου Αγίας Τρίαδος Ενορίας Μεγάλης Παναγίας Θηβών
  » read more «
 • Τετάρτη,30 Μάιος 2018 |
  Μαθητική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαγίων
  » read more «
 • Τετάρτη,13 Ιούνιος 2018 @ 18:30 |
  Θεατρική παράσταση του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”
  » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
17 visitors online now
7 guests, 10 bots, 0 members
Αρχείο

Την Κυριακή Β΄ των Νηστειών, 12 Μαρτίου ε.έ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λιβαδειάς τελέστηκε το δεκαετές Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων κυρού Κωνσταντίνου, με την συμμετοχή πλήθους πιστών. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, συμπροσευχομένου από του Ιερού Βήματος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ.Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο της Β΄ Κυριακής της Μεγάλης Τεσσαρακοστής Γρηγόριο τον Παλαμά. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη βιωτή και το έργο του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Κωνσταντίνου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων κυρού Κωνσταντίνου, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου συμπαραστατούντων των Μητροπολιτών Κυθήρων, Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων και Θηβών και Λεβαδείας. Ο Μακαριώτατος στην σύντομη προσλαλιά του εξήρε το έργο του μακαριστού Μητροπολίτου και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του.

Κατόπιν στην αίθουσα της Ορφανικής Στέγης του Ιδιωτικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος “Αγία Ταβιθά” επακολούθησε παρουσίαση Τόμου με επιστολές του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Κωνσταντίνου.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.