Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
10 visitors online now
2 guests, 8 bots, 0 members
Αρχείο


Facebooktwitter


Facebooktwitter


Facebooktwitter


Facebooktwitter


Facebooktwitter

screenshot_2

Facebooktwitter

smallΑΦΙΣΑ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΡΗΓΙΝΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ORION TRAVEL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΓ. ΠΑΙΣΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

1η μέρα

 Αναχώρηση από Λιβαδειά στις 7 το πρωί με κατεύθυνση τη Βόρειο Ελλάδα. Μια πρώτη στάση έξω από τη Λαμία για καφέ και συνεχίζουμε για τη Χαλκιδική περνώντας από Τέμπη,Πλαταμώνα,Κατερίνη. Επόμενη στάση στον Κορινό για φαγητό. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στην Ουρανούπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πανέμορφη Ουρανούπολη, ένα παραθαλάσσιο χωριό του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου, τελευταίος κοσμικός προορισμός πριν μεταβεί κάποιος στο Άγιο Όρος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά αναχώρηση για την κρουαζιέρα γύρω από τα μοναστήρια του Άθω.

  H διάρκεια της κρουαζιέρας είναι περίπου 3 ώρες. Το πλοίο ακολουθεί τη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου φτάνοντας σε 10 λεπτά  στα σύνορα που χωρίζουν τον υπόλοιπο κόσμο από την μοναστική πολιτεία.Στη διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε διάφορα λείψανα  από το περιβόλι  της Παναγίας.

  Επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη για γεύμα και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή , όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παισίου του Αγιορείτου.

  Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η μέρα

 Πρωινό και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτρας όπου θα προσκυνήσουμε τα ιερά λείψανα που βρίσκονται στη μονή . Αμέσως μετά αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.Αφιξη στη Λιβαδειά το βράδυ.

Κόστος συμμετοχής : 130 € / το άτομο σε δίκλινο

Διαφορά μονοκλίνου : 30 €

Η εκδρομή περιλαμβάνει :

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Επισκέψεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 1 διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη με πρωινό
  • Κρουαζιέρα στα μοναστήρια του Άθω.
Facebooktwitter

afisa

Facebooktwitter

PPPPs

Facebooktwitter

poster_35x50s

Facebooktwitter

afisa_soymela

Facebooktwitter

ekdromi3

Facebooktwitter

ekdromi_ag_riginos

Facebooktwitter

Tο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μινσκ της Λευκορωσίας από τις 6 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2014. Στην επίσκεψη συμμετείχαν έντεκα συνολικά άτομα από το Κέντρο, συμπεριλαμβανομένων και των συνοδών, και φιλοξενήθηκαν σε αντίστοιχο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ που ανήκει στην τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της Λευκορωσίας. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων «Νέα Γενιά σε Δράση» με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία.

Read the rest »

Facebooktwitter

DSC05059Το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία νέων μαζί με τους διεθνείς εθελοντές της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο νησί της Λευκάδας, με σκοπό να γνωρίσει τους θεσμούς και τις δράσεις σε τοπικά και ευρωπαϊκά προγράμματα της Ιεράς Μητροπ’ολεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Στην ομάδα αποστολής συμμετείχαν και οι διεθνείς εθελοντές που μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος “Νέα Γενιά σε Δράση” προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων “Ο Αγ. Βλάσιος” και στο Κέντρο “Ειδική Παιδεία” της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας. Στη Λευκάδα συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο, και τον υπεύθυνο νεότητας π. Ιωανίκκιο Ζαμπέλη όπου και συνομίλησαν για τις δράσεις τους.

Read the rest »

Facebooktwitter