Προσφορά Μαθητών στην Αρωγή

DSC00344Το Σάββατο 28η Δεκεμβρίου 2013 αντιπροσωπεία 6 μαθητών από το 2ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιο. Τα παιδιά προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ, από τη σύνταξη και διάθεση της χριστουγεννιάτικης εφημερίδας τους, για να ενισχύσουν τη δράση της «ΑΡΩΓΗΣ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τους μαθητές συνόδευε η Καθηγήτριά τους κ. Κατερίνα Δημόκα, η οποία είχε και την πρωτοβουλία αυτής της προσπάθειας. Επιπλέον η κ. Δημόκα παρέδωσε εκ μέρους των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Λιβαδειάς το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, για τις ανάγκες της «ΑΡΩΓΗΣ», το οποίο είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου, από την πώληση χειροποίητων γλυκισμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά και την καθηγήτριά τους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, τονίζοντας πως η πράξη τους αυτή εκφράζει την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα παιδιά για την πρόοδο τους στο σχολείο και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και ευλογημένη η νέα χρονιά.

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=11679