Επιστροφή σε Εκδηλώσεις/Συναντήσεις

Φιλανθρωπική Εκδήλωση 22 Απριλίου 2013

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 22_04_2013
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη  Θηβών και Λεβαδείας τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 στο κέντρο  RODON PALACE.  Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, που όχι μόνο κατέκλυσε την αίθουσα της εκδήλωσης αλλά και τον προαύλιο χώρο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού στη ζωή μας, που  απορρέει και καλλιεργείται από τις Θεϊκές εντολές, που τονίζουν σε όλους μας ότι οφείλουμε να αγαπάμε τον πλησίον. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από βάθους καρδίας όλους που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ ζήτησε συγγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν να καθίσουν λόγω του αδιαχώρητου που επικράτησε με την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Στη συνέχεια ο Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως π.Δοσίθεος Καστόρης παρουσίασε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεώς μας με ταυτόχρονη παρουσίαση φωτογραφιών από όλα τα Ιδρύματα και όλες τις φιλανθρωπικές προσπάθειες της Μητροπόλεως.

Στην συνέχεια την σκυτάλη του προγράμματος πήρε το χορευτικό του Συλλόγου Πετριλιωτών Σχηματαρίου καθώς και η χορωδία και ορχήστρα του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


[wppa type=”slideonlyf” album=”20″ size=”640″ align=”center”][/wppa] Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?page_id=10224