Κυριακή ΙΓ΄ Ματθαίου

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κάτω Πατησίων.

Στο κήρυγμά του μίλησε για την ευαγγελική περικοπή και τόνισε πως απευθύνεται προς όλους μας που θέλουμε να είμαστε μέλη του σώματος της Εκκλησίας. Το χρέος και το έργο μας είναι να γνωρίζουμε την αλήθεια και να μελετάμε το Ιερό Ευαγγέλιο και να εργαζόμαστε στον πνευματικό αμπελώνα του Κυρίου.

smallIMG_5864 smallIMG_5867 smallIMG_5873 smallIMG_5900smallIMG_5920 smallIMG_5917

Ευχήθηκε σε όλους να γίνουμε το πρότυπο και το φως του κόσμου.

Εν κατακλείδι ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας για την άδεια και σεπτή ευλογία Του να ιερουργήσει στον ως άνω Ιερό Ναό καθώς και τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Μελέτιο Στάθη, Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τους πιστούς να τους δίδει δύναμη ο Θεός και κάθε ευλογία στη ζωή τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=16559