Στήριξε και εσύ τον συνάνθρωπό σου. ΜΠΟΡΕΙΣ!

     Με το σύνθημα «Στήριξε και εσύ τον συνάνθρωπό σου. ΜΠΟΡΕΙΣ!» άρχισε σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στην πόλη της Λιβαδειάς, η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας «Η ΑΡΩΓΗ».    Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα που χρειάζονται για να βοηθηθούν και να καλύψουν τις ανάγκες τους οι άπορες οικογένειες και τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως.

     Σε καταστήματα τροφίμων και μεγάλες αλυσίδες super market υπάρχουν ειδικά καλάθια πίσω από τα ταμεία στα οποία μπορεί ο καθένας να προσφέρει από το υστέρημά του και από την αγάπη του ότι έχει ευχαρίστηση (ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες, γάλα, είδη προσωπικής υγιεινής κ.τ.λ.).

     Μέλη της ΑΡΩΓΗΣ θα βρίσκονται κοντά στους καταναλωτές ώστε να υπάρχει ενημέρωση για την προσπάθεια που γίνεται.

     Από τη μεριά της η Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση και τους υπευθύνους των καταστημάτων που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά για βοήθεια στην προσπάθεια αυτή και ευελπιστεί το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων και οι υπόλοιπες αλυσίδες super market της περιοχής.

     Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή και να γίνει ΑΡΩΓΟΣ είναι ευπρόσδεκτος. Μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στον αριθμό 2261028330 όπως επίσης και στην γραμμή επικοινωνίας της ΑΡΩΓΗΣ στο τηλεφωνικό νούμερο 2261022161.

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=1745