Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Δευτέρα,28 Μάιος 2018 |
    Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Βαγίων
    » read more «
  • Τετάρτη,13 Ιούνιος 2018 @ 18:30 |
    Θεατρική παράσταση του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”
    » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
12 visitors online now
6 guests, 6 bots, 0 members
Αρχείο

Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης και συγκίνησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος  την 7η απογευματινή του Μεγάλου Σαββάτου τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά μαζί με τους διαβιούντες στο Θεραπευτήριο.

Στην ακολουθία της Αναστάσεως παρέστησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων κ. Σαλαπατάρας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου, η Διευθύντρια, οι ιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές και συμπαραστάτες στο έργο του Θεραπευτηρίου, οι συγγενείς των διαβιούντων στο Θεραπευτήριο με τις οικογένειές τους καθώς και πολλά μικρά παιδιά που έδωσαν μια όμορφη νότα με την παρουσία τους.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε προσωπικά σε όλους το Άγιο Φως, ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και μοίρασε σε όλους αυγά και κουλούρια. Ο κ. Γεώργιος ευχαρίστησε όλους για την βοήθεια τους ώστε να μπορεί να λειτουργεί ένα τέτοιο Θεραπευτήριο με προσφορά ποιότητας. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος πέρασε από όλους τους θαλάμους και ευχήθηκε στους κατακοίτους και σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα.

Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.