Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Πέμπτη,03 Μάιος 2018 - Κυριακή,06 Μάιος 2018 |
    Προσκυνηματική εκδρομή στη Βουλγαρία
    » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
6 visitors online now
1 guests, 5 bots, 0 members
Αρχείο

Το Σάββατο 1η Ιουλίου ε.έ. ξεκίνησε η Κατασκηνωτική περίοδος στην  Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στον Παρνασσό. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε την συγκίνησή του που επισκέπτεται την Κατασκήνωση, ευλόγησε τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή διαμονή. Ο Μακαριώτατος είπε στα παιδιά ότι αυτά τα χρόνια είναι τα καλύτερα, θα τα θυμούνται όταν μεγαλώσουν και οι εμπειρίες και τα βιώματα από την κατασκήνωση θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους. Επίσης, ανέφερε πως η ιδέα της Κατασκήνωσης στον Παρνασσό ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια και σιγά – σιγά άρχισε να υλοποιείται.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την επίσκεψη στην Κατασκήνωση, αλλά και για όλα όσα έχει κάνει για την Κατασκήνωση από την ίδρυσή της. Ο κ. Γεώργιος ανέφερε πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μαζί με τον μακαριστό Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κυρό Νικόδημο ίδρυσε το 1971 την Κατασκήνωση στον Παρνασσό.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.