Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
9 visitors online now
0 guests, 9 bots, 0 members
Αρχείο

Την Κυριακή 20 Αυγούστου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Ευαγγελίστρια, με την συμμετοχή των κατοίκων του χωριού. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Αθανασόπουλος αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή. Σημαντικό είναι ότι ο Σεβασμιώτατος στηρίζει ακόμα και τους πιο μικρούς χώρους παρά τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού και εντύπωση προκάλεσε ο αρκετά μεγάλος αριθμών πιστών και το πλήθος των παιδιών.

Στην διανομή του αντιδώρου μοίρασε σε όλους μια μικρή ευλογία μια μικρή εικονίτσα της εφέστιας εικόνας της Παναγίας της Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού.

Έπειτα ανεχώρησε για την Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, όπου επισκέφθηκε το Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας, όπου και επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης. Τέλος, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή, όπου τον καλωσόρισαν η Καθηγουμένη με την αδελφότητα, και συνομίλησε με τους φιλοξενουμένους ενός προγράμματος του Πανεπιστημίου της Ολλανδίας, όπου είχε τη δυνατότητα να ενταλλάξει απόψεις και εντυπώσεις.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.