Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Τετάρτη,21 Μάρτιος 2018 |
    Αγρυπνία Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Θηβών
    » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
17 visitors online now
6 guests, 11 bots, 0 members
Αρχείο

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του ομώνυμου Δήμου της Αττικής. Ο Σεβασμιώτατος προσεκόμισε προς ευλογία, επί τη ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, στην ως άνω ενορία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών λείψανα από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαζαρακίου της Μητροπόλεώς μας.

Τα ιερά λείψανα υποδέχτηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσ.αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης, κληρικοί του Ναού και της Αρχιεπισκοπής και πλήθος πιστών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Aθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την ευλογία να μεταφέρει τα ιερά λείψανα και να τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και αναφέρθηκε στον προστάτη της ενορίας  Άγιο Δημήτριο κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους μάρτυρες της πίστεώς μας, οι οποίοι είναι οδοδείκτες στη ζωή μας.

Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ερυθρών καθώς και το μνημόσυνο συγγενικού προσώπου του πρώην Διοικητή της 114 Πτέρυγας Μάχης κ. Κώνστα.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.