Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Τετάρτη,21 Μάρτιος 2018 |
    Αγρυπνία Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Θηβών
    » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
16 visitors online now
8 guests, 8 bots, 0 members
Αρχείο

Την Τρίτη 28η Νοεμβρίου ε.έ. η Ιερά Μητρόπολή μας δέχτηκε την προσφορά της Τράπεζας ALPHA BANK.

Συγκεκριμένα η ALPHA BANK στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Χέρι Βοηθείας» παρέδωσε 400 τροχήλατα σακίδια με τρόφιμα, ώστε να διανεμηθούν από την Μητρόπολή μας, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η παράδοση των σακιδίων έγινε στο χώρο της αποθήκης της «ΑΡΩΓΗΣ».

Τα σακίδια με τα τρόφιμα παρέδωσαν από την ALPHA BANK ο κ. Γ.Σ. Καραχάλιος, Διευθυντής της Διευθύνσεως Καταστημάτων Αττικής και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος, ο κ. Χ.Ι. Γουναρίδης, Υποδιευθυντής της Διευθύνσεως, η κα Σ. Κουρκουλή, Προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – Διεύθυνση Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και ο κ. Χ. Ντόλκας, Διευθυντής του Καταστήματος Λιβαδειάς.

Τους Υπευθύνους της Τράπεζας υποδέχτηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος και οι εθελοντές της «ΑΡΩΓΗΣ». Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Καραχάλιο και όλους τους υπευθύνους της Τράπεζας για την προσφορά τους προς τους δοκιμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους της Μητροπολιτικής μας επαρχίας και τους ανέφερε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και ανεργία.

Η προσφορά αυτή της Τράπεζας είναι ένα χέρι βοηθείας προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, αλλά και μια στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, η οποία προσπαθεί με όσες δυνάμεις έχει και με την βοήθεια των εθελοντών κληρικών και λαϊκών να ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.