Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018

Νέα των Ενοριών
  • Τετάρτη,21 Μάρτιος 2018 |
    Αγρυπνία Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Θηβών
    » read more «
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
15 visitors online now
7 guests, 8 bots, 0 members
Αρχείο

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ε.έ. στο γεμάτο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, στα πλαίσια του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου.

Το θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου ήταν «Υπεύθυνοι για όλα». Ο Σεβασμιώτατος με τη μεταδοτικότητα και αμεσότητα του λόγου που τον διακρίνει  και με παραδείγματα από την καθημερινότητα των ανθρώπων αλλά και την παγκόσμια ιστορία τόνισε την ευθύνη όλων μας για καθετί που κάνουμε ή δεν κάνουμε. Για το πως το καλό που κάνουμε ή δεν κάνουμε έχει επιπτώσεις ευρύτερες ίσως και παγκόσμιες.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Νεκτάριο για την εμπεριστατωμένη και με πολλά μηνύματα ομιλία του και του ευχήθηκε επί τη συμπληρώσει τεσσάρων ετών από την χειροτονία του εις Μητροπολίτη Αργολίδος έτη πολλά και καλλίκαρπα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της εταιρείας Βοιωτικών Μελετών κ. Νικόλαος Κόλλιας, καθώς και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γεώργιος Ντασιώτης ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του συλλόγου “Το Κοινόν των Βοιωτών” κ. Οδυσσέας Καρβούνης.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.