Έναρξη Γ΄ Κατασκηνωτικής περιόδου

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου ε.έ. τελείωσε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, και ξεκίνησε η τρίτη περίοδος των αγοριών Γυμνασίου–Λυκείου.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου επισκέφθηκε τα παιδιά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιος, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο. Ο Σεβασμιώτατος έμεινε στην κατασκήνωση την Παρασκευή και το Σάββατο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά πολλά από τα οποία γνωρίζει από προηγούμενες κατασκηνωτικές χρονιές, από τα σχολεία τα οποία επισκέπτεται, άλλα γνωρίζει τις οικογένειές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και νέα παιδιά που φέτος πήγαν για πρώτη φορά στην κατασκήνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή μίλησαν στα παιδιά δύο Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους κινδύνους του διαδικτύου, ενώ το Σάββατο τους μίλησε ο Συνταγματάρχης κ. Ευάγγελος Κακοσαίος, παραολυμπιονίκης στην Σκοποβολή, για τα προβλήματα των ανθρώπων αλλά και των αθλητών με Ειδικές Ανάγκες. Τα παιδιά με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους ομιλητές και τους έκαναν ερωτήσεις.

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=36357