Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
14 visitors online now
3 guests, 11 bots, 0 members
Αρχείο

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε στον Εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου εν όψει της εορτής του Αγίου Ιεροθέου, κατά την οποία εορτάζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Στον Εσπερινό που τελέσθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος αναφέρθηκε στην παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Ιεροθέου στην Εκκλησία καθώς και στη γνωριμία του με τον Σεβασμιώτατο Ναυπάκτου.

Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου και συνιερουργούντων του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου και του Θεοφιλ. Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα και συγκεκριμένα στον χρυσό κανόνα που πρέπει να διέπει τις σχέσεις των ανθρώπων: «καὶ καθὼς θέλετε ἵνα ποιῶσιν ὑμῖν οἱ ἄνθρωποι καὶ ὑμεῖς ποιεῖτε αὐτοῖς ὁμοίως» καθώς και στην αγάπη προς τους εχθρούς, ώστε και να γίνουμε οικτίρμονες, όπως ο Θεός είναι πολυεύσπλαχνος προς όλους. Επίσης, αναφέρθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο, στον οποίο ευχήθηκε έτη πολλά, ευλογημένα και καλλίκαρπα.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος αναφέρθηκε στο Δ’ Θεολογικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου «Η θεολογία στην Τουρκοκρατία», το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου http://www.parembasis.gr

Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.