Ευλογία Βασιλόπιτας στο Θεραπευτήριο Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Βλάσιος”, στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα των παιδιών του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία” της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπευθύνων του Κέντρου και γονέων των παιδιών. Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τη βασιλόπιτα στα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Θεραπευτηρίου Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» της Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των τροφίμων του Θεραπευτηρίου, στους οποίους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους καλή χρονιά, στους εκπαιδευόμενους καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτές καλή δύναμη στο έργο τους.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=41861