Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
13 visitors online now
2 guests, 11 bots, 0 members
Αρχείο

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη για τους εκπαιδευτικούς της επαρχίας Λεβαδείας.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, πλαισιουμένου από τους ιερείς της πόλεως, με την συμμετοχή εν ενεργεία και συνταξιούχων εκπαιδευτικών. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους η Τοπική μας Εκκλησία περιβάλλει με αγάπη και εκτίμηση, για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας, και τόνισε ότι θα πρέπει να μείνουν πιστοί στα θεμέλια, «στα ριζώματα» της ελληνορθόδοξης παράδοσης και με αυτά να διδάσκουν τα παιδιά μας. Στη συνέχεια παρουσίασε τον ομιλητή κ. Κωνσταντίνο Χολέβα,  πολιτικό επιστήμονα – συγγραφέα, ευχαριστώντας τον για την αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει στους εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας.

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες και η επικαιρότητα της Ελληνορθόδοξης παιδείας». Ο ομιλητής αναφέρθηκε στη ζωή και διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών και τους συνέδεσε με το σήμερα, καθώς και στους συνεχιστές τους τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

Κατόπιν στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ναού προσφέρθηκε κέρασμα στους εκπαιδευτικούς.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.