Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2018
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
13 visitors online now
4 guests, 9 bots, 0 members
Αρχείο

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Θεσπιών τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο κ. Συμεών στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Επισκοπή Θεσπιών, της οποίας τον τίτλο φέρει ο κ. Συμεών, τονίζοντας ότι βρίσκεται δίπλα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο ως Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος κ. Συμεών, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Θεσπιών πρόσφερε ένα εγκόλπιο στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών.

Το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Ναό με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου εν μέσω πυκνού εκκλησιάσματος. Ενώ μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στους δρόμους της πόλεως της Αλιάρτου. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε και ο Γερουσιαστής του αμερικανικού Κογκρέσου κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για τη βοήθεια της ομογένειας, του ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του και του πρόσφερε προϊόντα της βοιωτικής γης, καθώς και βιβλία του Οσίου Λουκά.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στην Ξηρονομή, όπου μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών ευλόγησαν τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ξηρονομαίων και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.