Πρόσκληση Προς Τους Φαρμακοποιούς πόλεως Λεβαδείας

Εν Λεβαδεία τη 31η Ιανουαρίου 2012

Προς

Τους Φαρμακοποιούς

πόλεως Λεβαδείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

 .

Αγαπητοί μου,

   όλοι μας γνωρίζουμε, ζούμε και υφιστάμεθα τις δύσκολες καταστάσεις και τα δυσάρεστα νέα δεδομένα στην Πατρίδα μας και στην πόλη μας. Όλοι βιώνουμε την αγωνία και την ανασφάλεια να μας πλημμυρίζει καθημερινά και αγωνιζόμαστε για να ακουμπήσουμε κάπου.

   Κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχουν να ακουμπήσουν, δεν φαίνεται για αυτούς καμία  διέξοδος. Είναι εκείνοι που για πολλούς μήνες άνεργοι, εμπερίστατοι, ανασφάλιστοι, χωρίς κανένα πόρο έχουν φτάσει και ζουν σε τρομερές συνθήκες.

   Γι’ αυτούς η Τοπική μας Εκκλησία συνέστησε έναν νέο Οργανισμό, την «ΑΡΩΓΗ» που διακονείται εξ ολοκλήρου από εθελοντές και προσπαθεί να ανακουφίσει και να βοηθήσει τους διπλανούς μας συνανθρώπους.

   Όμως τα προβλήματα πολλά και τα κενά της συμπαράστασης μεγάλα. Η αγάπη όμως, η συμπαράσταση και η συνεργασία όλων μας μπορεί να θαυματουργήσει, να γλυκάνει και να ενισχύσει.

   Γι’ αυτό σας προσκαλούμε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου  2012 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Βλάσιος» στη θέση Τζιμέικα όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ΑΡΩΓΗΣ και τους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας των συνανθρώπων μας.

   Με την πεποίθηση ότι η πρόσκλησή μας αυτή θα βρει ανταπόκριση, και θα θελήσετε να συμβάλλετε για το κοινό καλό, σας εύχομαι  ο Κύριος μας να σας χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και κάθε αγαθό σε εσάς και την οικογένεια σας.

Μέτ’ ευχών και τιμής

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=4347