Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
13 visitors online now
2 guests, 11 bots, 0 members
Αρχείο

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Ιερό Ησυχαστήριο Αναλήψεως του Κυρίου Σκούρτων τελέσθηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Τανάγρας κυρού Πολυκάρπου, καθώς και το τρίμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, με την συμμετοχή πολλών πιστών και πνευματικών παιδιών των μακαριστών Αρχιερέων.

Τη Θεία Λειτουργία και τα ιερά μνημόσυνα τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην Παναγία που είναι η γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τους πιστούς για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στο έργο των δύο κεκοιμημένων Αρχιερέων, ευχόμενος ο Θεός να αναπαύει τις εκλεκτές ψυχές τους. Επίσης, ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς καλή Ανάσταση.

Μετά την απόλυση στο αρχονταρίκι του Ιερού Ησυχαστηρίου εδόθη μοναστηριακό κέρασμα υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μακαριστών Αρχιερέων.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.