Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
20 visitors online now
11 guests, 9 bots, 0 members
Αρχείο

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας και στα πλαίσια της επικοινωνίας του με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Κυριακίου. 

Το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς, με την συμμετοχή των μαθητών του 1ου Λυκείου, του 3ου Γυμνασίου,  του 4ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για τη Μ. Εβδομάδα και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε στο Κέντρο Γάμου και Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως με ζευγάρια μελλονύμφων, στα οποία επέδωσε τις άδειες γάμου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μελλόνυμφους για το Μυστήριο του Γάμου, συζήτησε μαζί τους και τους έδωσε ως ευλογία μια εικόνα και ένα βιβλίο για το γάμο. Τέλος, τους ευχήθηκε και τους προσέφερε κέρασμα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.