Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
23 visitors online now
13 guests, 9 bots, 1 members
Αρχείο

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος μετέβη στα Κύθηρα, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ, για να συμμετάσχει στον εορτασμό του Οσίου Θεοδώρου του εν Κυθήροις.

Το πρωΐ του Σαββάτου 11 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος παρέστη συμπροσευχόμενος στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Δρυμώνας Κυθήρων, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Στον ως άνω Ιερό Ναό ευρίσκετο σύμφωνα με το τοπικό έθιμο η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, η οποία μετά τη Θεία Λειτουργία μεταφέρθηκε εν πομπή συνοδευόμενη από τους δυο Αρχιερείς στο γειτονικό χωριό Καλοκαιρινές.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Οσίου Θεοδώρου του εν Κυθήροις συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ενώ το πρωΐ της Κυριακής προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Σεραφείμ. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος, ο οποίος παίρνοντας αφορμή από το Αποστολικό ανάγνωσμα αναφέρθηκε στους καρπούς του Αγίου Πνεύματος κατά τον Απόστολο Παύλο.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέφερε προς ευλογία, αγιασμό και στήριξη την τιμία κάρα του Οσίου Θεοδώρου στο Νοσοκομείο των Κυθήρων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος κατά την παραμονή του στα Κύθηρα επισκέφθηκε Ιερούς Ναούς και Μονές του νησιού.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.