Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
 
6:45 π.μ.: Από Σχηματάρι
από την αφετηρία του ΚΤΕΛ.
 
7:15 π.μ.: Από Θήβα,
από το παλιό Super Market Βασιλόπουλος (στο Πυρί).
 
7:45 π.μ.: Από Αλίαρτο
μπροστά από το Ψηφιακό Μουσείο.
 
8:15 π.μ.: Από Λιβαδειά
στα Ηλεκτρικά Παπαχαραλάμπους.

Τηλ. Επικ.: 6987949246

Κατασκηνωτικό Τριήμερο Φοιτητών και Νέων
23-25 Αυγούστου 2019

Πληροφορίες - Αιτήσεις Συμμετοχής:
Στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας στη Θήβα και την Λιβαδειά

1ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών
30,31 Αυγούστου
και 1 Σεπτεμβρίου 2019

Πληροφορίες - Αιτήσεις Συμμετοχής:
Στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας στη Θήβα και την Λιβαδειά καθώς και στην ιστοσελίδα www.imtl.gr

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
16 visitors online now
9 guests, 7 bots, 0 members
Αρχείο

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δομβραίνας, στην οποία συμμετείχαν πολυάριθμοι πιστοί, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο μιας νέας γυναίκας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα μίλησε πάνω στο στίχο του ευαγγελικού αναγνώσματος “Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ Πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾽ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ Πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς” και αναφέρθηκε στο μαρτύριο και τη μαρτυρία στη ζωή των ανθρώπων.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας, όπου ο Σύλλογος “Παναγία Μακαριώτισσα” πραγματοποιούσε αιμοδοσία. Ο κ. Γεώργιος ευχήθηκε και συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες για τη δωρεά αίματος, που σώζει ζωές συνανθρώπων μας.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυάς, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Ανδρέα Δάρρα, τον αρχιμ. π. Ιερώνυμο Κυριαζή και τον Διάκονο π. Δημήτριο Αναδιώτη, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού. Ο π. Ιερώνυμος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης έντεκα χρόνων στον επισκοπικό θρόνο της Βοιωτικής Εκκλησίας. Μετά το τέλος του Εσπερινού ακολούθησε τράπεζα στην αυλή του Ιερού Ναού, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι.

Το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά το γενέθλιο του Ιωάννου του Προδρόμου και τη μνήμη του νεομάρτυρος Παναγιώτου του Καισαρέως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Πολυξένης και της Αγίας Παρασκευής του ιατρού κ. Φουντά, που βρίσκεται στο χωριό Αγία Παρασκευή (Αγόριανη) Λεβαδείας.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.