Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
 
6:45 π.μ.: Από Σχηματάρι
από την αφετηρία του ΚΤΕΛ.
 
7:15 π.μ.: Από Θήβα,
από το παλιό Super Market Βασιλόπουλος (στο Πυρί).
 
7:45 π.μ.: Από Αλίαρτο
μπροστά από το Ψηφιακό Μουσείο.
 
8:15 π.μ.: Από Λιβαδειά
στα Ηλεκτρικά Παπαχαραλάμπους.

Τηλ. Επικ.: 6987949246

Κατασκηνωτικό Τριήμερο Φοιτητών και Νέων
23-25 Αυγούστου 2019

Πληροφορίες - Αιτήσεις Συμμετοχής:
Στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας στη Θήβα και την Λιβαδειά

1ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών
30,31 Αυγούστου
και 1 Σεπτεμβρίου 2019

Πληροφορίες - Αιτήσεις Συμμετοχής:
Στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας στη Θήβα και την Λιβαδειά καθώς και στην ιστοσελίδα www.imtl.gr

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
17 visitors online now
10 guests, 7 bots, 0 members
Αρχείο

28 Ιουνίου 2008 – Ένας σταθμός στην πορεία της ζωής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, 28 Ιουνίου 2019 – έντεκα χρόνια στο τιμόνι της Βοιωτικής Εκκλησίας.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βλασίου στη Λιβαδειά, με την συμπλήρωση έντεκα χρόνων από την χειροτονία του εις Επίσκοπον της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, έναν σταθμό της ζωής του Σεβασμιωτάτου, αλλά και της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Συμπροσευχόμενοι στην ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία ενώνοντας τις προσευχές τους με τον Ποιμενάρχη τους, πνευματικά παιδιά του Σεβασμιωτάτου, συνεργάτες, κληρικοί και λαϊκοί, οι οποίοι εξέφρασαν τον σεβασμό και την αγάπη τους προς τον Σεβασμιώτατο, στον οποίο ευχήθηκαν υγεία, δύναμη στην πολυεύθυνη διακονία του και πολυετή ποιμαντορία.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την αγάπη τους, καθώς και τους κληρικούς, τις μοναστικές αδελφότητες, τους συνεργάτες και εθελοντές σε όλες τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές της Μητροπόλεως και το λαό που ο Θεός του εμπιστεύθηκε, και ζήτησε τις προσευχές όλων για την ταπεινότητά του.

Ο  Σεβασμιώτατος ανέφερε πως στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν κάποιοι σταθμοί, όπως αναφέρεται και στην Παλαιά Διαθήκη, καθώς ο Μωϋσής όρισε εορτές για να ενθυμούνται τα γεγονότα της εξόδου από την Αίγυπτο και τη σωτηρία τους από τον Θεό,  έτσι και για τον ίδιο ένας σταθμός στη ζωή του είναι η εκλογή και χειροτονία του εις Επίσκοπον, ευχαριστώντας τον Τριαδικό Θεό για τις ευεργεσίες Του στην ταπεινότητά του.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος στον προαύλιο χώρο του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Βλασίου πρόσφερε σε όλους τους παρισταμένους κέρασμα, ευχαριστώντας τους εγκάρδια για την αγάπη τους.


Facebooktwittergoogle_plus

Αποκλεισμός Σχολίων.