Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
9 visitors online now
3 guests, 6 bots, 0 members
Αρχείο

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 έγινε η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του μακαριστού αρχιμανδρίτου π. Φιλαρέτου (κατά κόσμον Ιωάννη) Σφέτσα, Εφημερίου της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου.

Το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού. Στη συνέχεια τρισάγιο τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος. Στις 11:30 τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καρπενησίου κ. Γεωργίου και Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος είχε ζήσει μαζί με τον μακαριστό π. Φιλάρετο. Επίσης, παρέστησαν πολλοί κληρικοί, πλήθος κόσμου καθώς και όλοι οι πιστοί της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Εφημερίου τους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος ευχήθηκε ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή του μακαριστού π. Φιλαρέτου στο χώρο της αγάπης Του, και να δίνει στους γονείς του, στα αδέλφια του και σε όλους τους οικείους του που βιώνουν τον πόνο του αποχωρισμού δύναμη και παρηγορία.

Η ταφή του π. Φιλαρέτου έγινε στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, όπου ο μακαριστός είχε ζήσει τρία χρόνια.

Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού π. Φιλαρέτου θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου.


Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.