Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
13 visitors online now
5 guests, 7 bots, 1 members
Αρχείο

Το εσπέρας της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2019, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, καθώς και της εορτής των Οσίων Ευπραξίας και Ολυμπιάδος διακονίσσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στο χωριό Αγία Άννα, στον οποίο συμμετείχε πολυπληθές εκκλησίασμα.

Το βράδυ της ιδίας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών, όπου ετελείτο ιερά αγρυπνία, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην εορτάζουσα Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Ευπραξία, καθώς και στην εορτάζουσα μοναχή Ολυμπιάδα, και ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος αναφέρθηκε στην οσιακή βιοτή μέσα στον σύγχρονο κόσμο. Επίσης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και ευχήθηκε στην Γερόντισσα για την ονομαστική της εορτή, μετεφέροντας και τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.