Ιερές Παρακλήσεις – Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο μακαριστού π. Φιλαρέτου Σφέτσα

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Στειρίου.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου, καθώς και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Εφημερίου της Ενορίας π. Φιλαρέτου Σφέτσα. Στη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο συμμετείχαν πάρα πολλοί ενορίτες, οι οποίοι προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Εφημερίου τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Υψηλάντη, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου τέλεσε την Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Στεφάνης.

Την παραμονή της εορτής της Παναγίας, Τετάρτη 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άσκρης. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνος της Παναγίας στους δρόμους του χωριού, με την συμμετοχή πολυάριθμων πιστών.

Facebooktwitter