Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
17 visitors online now
12 guests, 5 bots, 0 members
Αρχείο

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μακαριωτίσσης, κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η ενθρόνιση του νέου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, πανοσ. αρχιμανδρίτου π. Θεοδοσίου Δαμόπουλου, ο οποίος, μετά την κοίμηση του μακαριστού π. Νικοδήμου Ζιαμπάρα, εξελέγη νέος Καθηγούμενος, κατόπιν των εκλογών που πραγματοποιήθησαν την  2α Μαΐου 2019 στην Ιερά Μονή, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στην Παναγία που είναι η ανόρθωση και σωτηρία των ανθρώπων. Επίσης, αναφέρθηκε στον μακαριστό Ηγούμενο της Μονής π. Νικόδημο Ζιαμπάρα και στο έργο που επετέλεσε στη Μονή με την εκ βάθρων ανακαίνισή της, αλλά και στη βοήθεια που προσφέρει η Μονή στα ιδρύματα της Μητροπόλεώς μας. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στο νέο Ηγούμενο δύναμη, υγεία και κάθε θεϊκή ευλογία.

Ο πανοσ. Καθηγούμενος π. Θεοδόσιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και αναφέρθηκε στον μακαριστό Γέροντα της Μονής π. Νικόδημο. Στον Εσπερινό συμμετείχαν Ηγούμενοι Ιερών Μονών, κληρικοί και πολυάριθμοι πιστοί που κατέκλυσαν την Ιερά Μονή για να τιμήσουν την Παναγία και να ευχηθούν στον νέο Καθηγούμενο.


Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.