Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Ιστορικό

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στα Παρεκκλήσια της Μητροπολιτικής μας περιφερείας που είναι αφιερωμένα στον Άγιο και συγκεκριμένα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Θηβών, της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων Θηβών και της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων Συνοικισμού Ορχομενού.

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στη Λιβαδειά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, καθώς και η λιτάνευση της εικόνος του Αγίου πέριξ του Ιερού Παρεκκλησίου. Ενώ η συμμετοχή του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε Αγρυπνία και ανήμερα της εορτής, Τρίτη 27 Αυγούστου, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Και στη Θήβα στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου της Ενορίας  Αγίου Γεωργίου, όπως και της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνος του Αγίου, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, ενώ το πρωί της Τρίτης 26 Αυγούστου τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Οι φωτογραφίες από το Παρεκκλήσιο του Αγ.Φανουρίου της Ενορίας Αγ.Γεωργίου Θηβών προέρχονται από την Ιστοσελίδα  https://viotikoperiskopio.blogspot.com/

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.