Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
16 visitors online now
9 guests, 6 bots, 1 members
Αρχείο

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την ορκωμοσία του  Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασιλείου Περγάλια και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τανάγρας, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ενώ την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθη στην ορκωμοσία της νεοεκλεγέντος Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος ευχήθηκε στους τρείς Δημάρχους καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Star Κεντρικής Ελλάδας https://tvstar.gr/

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.