Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Ιστορικό

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την ορκωμοσία του  Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασιλείου Περγάλια και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τανάγρας, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ενώ την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθη στην ορκωμοσία της νεοεκλεγέντος Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος ευχήθηκε στους τρείς Δημάρχους καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Star Κεντρικής Ελλάδας https://tvstar.gr/

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.