Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Ιστορικό

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος μετέβη στην πόλη της Λαμίας, όπου παρέστη στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, μαζί με τον Τοποτηρητή της Μητροπόλεως Φθιώτιδος Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο. Την τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Ενώ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την ορκωμοσία του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γεωργίου Ντασιώτη και των μελών Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων, πλαισιούμενος από τους ιερείς της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη, στο Δήμαρχο και στους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Star Κεντρικής Ελλάδας https://tvstar.gr/

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.