Αγιασμοί Σχολείων

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, πρώτη μέρα του διδακτικού έτους και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας τελώντας την ακολουθία του Αγιασμού σε Σχολεία  όλων των βαθμίδων και κατευθύνσεως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα Σχολεία, όπου φοιτούν μαθητές με ειδικές δεξιότητες. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι τα παιδιά αυτά χρειάζονται την αγάπη μας περισσότερο τονίζοντας πως μια κοινωνία είναι αληθινά πολιτισμένη, όταν συμπεριφέρεται σε όλους όμορφα, ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν ειδικές δεξιότητες και ξεχωριστές ανάγκες. 

Ο Σεβασμιώτατος το πρωί τέλεσε τον Αγιασμό στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς και εν συνεχεία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Κατόπιν μετέβη στη Χαιρώνεια, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς. Ενώ, στη συνέχεια μετέβη στο χωριό Άγιος Γεώργιος, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή πρόοδο στους μαθητές, και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=48317