Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
20 visitors online now
13 guests, 6 bots, 1 members
Αρχείο

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης – Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται πλησίον του χωρίου Άγιος Γεώργιος. Στον Εσπερινό το απόγευμα της Παρασκευής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του μίλησε για την Αγία Σκέπη. Ενώ, ο ο Ηγούμενος πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αυγέρος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και τη βοήθειά του, τους ψάλτες καθώς και όλους όσοι βοηθάνε στο μικρό αυτό Μοναστήρι.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Κορίνθου κ. Διονύσιος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προεξήρχε στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αγαπητού και γνωστού εις τον  Σεβασμιώτατο μακαριστού ιερέως Γεωργίου Καλαφάτη, Εφημερίου του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Χαλκίδος, συμμετεχόντων των Σεβ. Μητροπολιτών κ. Χρυσοστόμου και κ. Διονυσίου.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πύλης. Κατά το κήρυγμα αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Επίσης, συνεχάρη τον π. Κων/νο Κώνστα και τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους για το χαριτωμένο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας και τη Βιβλιοθήκη, τα εγκαίνια των οποίων πραγματοποίησε μετά τη Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος περιόδευσε σε Ιερές Μονές της περιοχής, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πύλης και κατόπιν την Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων.

Οι φωτογραφίες από τον Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Χαλκίδος προέρχονται από την Ιστοσελίδα της Ι.Μητροπόλεως Χαλκίδος www.imchalkidos.gr/

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.