Πρόγραμμα Μητροπολίτη
Κατασκηνώσεις Παρνασσού 2019  

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22610-52655, 6987949246

εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019
Νέα των Ενοριών
  • Δεν υπάρχουν νέα
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Who's Online
13 visitors online now
3 guests, 10 bots, 0 members
Αρχείο

Το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στην Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και το εξάμηνο Μνημόσυνο του μακαριστού Ηγουμένου της Μονής π. Νικοδήμου Ζιαμπάρα.

Τη Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, πλαισιούμενος από κληρικούς, πολυάριθμους πιστούς και πνευματικά παιδιά του μακαριστού Ηγουμένου.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον μακαριστό Ηγούμενο και ευχήθηκε ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή του στο χώρο της αγάπης Του, και να  δίνει στους μοναχούς του δύναμη και παρηγορία, επίσης, ευχαρίστησε τους πολυάριθμους πιστούς που προσήλθαν για να προσευχηθούν για τον μακαριστό Γέροντα. Μετά το τέλος του Μνημοσύνου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Γέροντος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παρεκκλησίου των Αγίων Ταξιαρχών της Ενορίας της Κορώνειας. Στα θυρανοίξια συμμετείχαν πάρα πολλοί πιστοί, οι κάτοικοι του χωριού και όσοι κατάγονται από το χωριό, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ιερέα της Κορώνειας π. Χαράλαμπο, τους Επιτρόπους και όσους βοήθησαν στην ανακαίνιση του ωραίου Παρεκκλησίου και ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις ευλογίες του Θεού δια πρεσβειών των Αγίων Ταξιαρχών.

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.