Πρόγραμμα Μητροπολίτη
εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020
ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΙΕΣ
Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM

Οργανισμός Κοινωνικών Δομών "ΑΡΩΓΗ"
Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
EVS
(European Voluntary Servise)
Αναζήτηση

Ιστορικό

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου στο Βαθύ Αυλίδος, όπου συμμετείχαν πιστοί της περιοχής και πάρα πολλά παιδιά. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Παράρτημα ΑΜΕΑ Ευβοίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας) στο Βαθύ Αυλίδος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς, όπου έγινε ομιλία από τον ιατρό και ιεραπόστολο π. Ευάγγελο Παπανικολάου. Ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Στείρι για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Χορωδιακού Συλλόγου “Στείριδα”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Η χορωδία περιελάμβανε και πολλά μικρά παιδιά που κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

Το Σάββατο το βράδυ, 21 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος παρέστη στη Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς “ΕΡΚΥΝΑ”, το Μουσικό Γυμνάσιο Λιβαδειάς και το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Facebooktwitter

Αποκλεισμός Σχολίων.