Όλοι μαζί μπορούμε!

Η Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδειάς σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πραγματοποιεί παράλληλα με τη συγκέντρωση τροφίμων μεγάλη εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, προκειμένου βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που τα έχουν ανάγκη. 

Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι.

Στη Λιβαδειά τα ρούχα θα συγκεντρωθούν στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και στη Θήβα στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου και Ρούφου δίπλα στα δικαστήρια.

Ομάδα Εθελοντών θα βρίσκεται από νωρίς στους δύο Ναούς ώστε να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους θέλουν να προσφέρουν.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να προσφέρει κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, υπνόσακους, μαξιλάρια κ.λ.π.) καθώς και ρουχισμό (παλτώ, μπουφάν, παντελόνια, πουκάμισα, φόρμες κλπ.).

Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και σιδερωμένα, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Το πρόγραμμα συλλογής ρούχων όμως δεν σταματά την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012.  Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-12:00 το πρωί, στα γραφεία της “ΑΡΩΓΗΣ” (Παυσανίου 15, στο παλαιό οικοτροφείο θηλέων στην Κρύα), μπορούμε να προσφέρουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής και γενικά οτιδήποτε θεωρείται είδος πρώτης ανάγκης για την επιβίωση του συνανθρώπου. Οτιδήποτε για εμάς είναι “άχρηστο”, για τον διπλανό μας είναι χρήσιμο. Μην το πετάμε. Κάποιοι το χρειάζονται.  Η “ΑΡΩΓΗ” έχει ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή από της αρχές του Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους και συνεχίζει ασταμάτητα να βοηθά με συμπαραστάτη ΕΣΑΣ!

 

Facebooktwitter