Αγιασμός στο ΚΕΠΒ Θηβών, Παράδοση – Παραλαβή στη 204 ΜΓΑΠ

Το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, παρουσία του Διοικητού, των Αξιωματικών και όλων των Στρατιωτών του Κέντρου.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη 204 Μοίρα Γενικών Αποθηκών Πυρομαχικών στο Βαθύ Αυλίδος, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης από τον απερχόμενο Διοικητή Επισμηναγό κ. Γεώργιο Συρακούλα στον νέο Διοικητή Επισμηναγό κ. Ιωάννη Παπαθανασίου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή, το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Αυλίδος, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου παρουσία όλων των μαθητών, των Δασκάλων, μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τα παιδιά, τους μοίρασε  εικονάκια των Τριών Ιεραρχών και ευχήθηκε σε όλους Καλή και ευλογημένη Χρονιά. Οι μαθητές έψαλαν το Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών και τραγούδησαν τραγούδια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο Σχηματαρίου ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διοριστήρια των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων των Αρχιερατικών Περιφερειών Αγίου Θωμά, Τανάγρας και Αυλίδος.

Facebooktwitter

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=51257