Αγιασμοί σχολείων

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, πρώτη ημέρα  λειτουργίας των σχολείων, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της επαρχίας μας για την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Θήβα, όπου τέλεσε τον Αγιασμό πρώτα στο 7ο Δημοτικό και 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, στη συνέχεια στο 1ο Γενικό Λύκειο Θήβας, ενώ τέλος μετέβη στο Λουτουφί, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλιάρτου, ενώ στη συνέχεια τέλεσε τον Αγιασμό στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Ο Σεβασμιώτατος στα σχολεία που επισκέφθηκε ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, καλή πρόοδο στους μαθητές, καλή επιτυχία στο έργο τους στους εκπαιδευτικούς και καλή δύναμη στους γονείς τονίζοντας ότι ο ίδιος και η Μητρόπολη θα είναι κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα της επαρχίας μας.

Στον Αγιασμό των παραπάνω σχολείων παρευρέθηκαν οι αρχές του τόπου και γονείς των μαθητών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.imtl.gr/?p=78120