Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, όπως κάθε Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ.
Το εσπέρας της Μ.Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στη ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας.
Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 3 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τέλεσε την ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Λαζάρου Λεβαδείας.
Ενώ, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος, όπως κάθε χρόνο, σύμφωνα με την παράδοση της Μονής και το μοναστηριακό τυπικό χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης στην Ιερά Βυζαντινή Μονή του Οσίου Λουκά.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας. Μετά την ακολουθία πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και η συνάντηση στην κεντρική πλατεία Λεβαδείας με τους Επιταφίους των Ιερών Ναών Αγίου Γεωργίου και Ευαγγελίστριας Λεβαδείας.


































































